LandhuisMolenbosch ligt in de "Kop van Schouwen", Schouwen Duiveland, Zeeland,  1.3 km van de dichtstbijzijnde duinovergang,  het Verklikkerpad, die leidt naar het kilometers lange strand van Nieuw Haamstede. Het huis heeft een onbelemmerd uitzicht over de duinen, een natuurgebied en het zweefvliegveld.  Voorzien van alle gemakken is Molenbosch de plek om Zeeland te ontdekken. Voor foto’s van het huis en de omgeving kunt u kijken onder foto's en dan op het uitgebreide fotoalbum. Klik voor meer details van het huis en de omgeviing op de knoppen in de menubalk of midden hieronder.
Het huis heeft sinds zomer 2014 een geheel nieuw dak, het heeft een nieuw  automatisch hek, het wordt ieder jaar op legionella gecontroleerd en heeft een goed brandbeveiligingssysteem (november 2017). De schoorstenen worden jaarlijks geveegd, evenals het CV ketel (3 ketels) onderhoud. Juli 2017 en juni 20189 is het huis van buiten geschilderd. We zijn nu langzaam bezig de binnenkant aan te pakken. Een 5 jaren plan.
Let op: sinds een jaar of 2 hebben wij in onze groene stacaravan (75 m van het huis) onze tuinman/beheerder wonen. In hele speciale gevallen en alleen in overleg kan de caravan nog door huurders gebruikt worden. Hij logeert dan elders.
Om het huis en tuin in puike conditiie te houden kunnen wij niet meer zonder permanente hulp. Tijdens verhuur zult u hem nauwelijks opmerken, hij werkt dan elders of klust ver achter in het bos of bij andere mensen.  Gedurende droge zomers sproeit hij het gras en borders en maait minimaal 2x per week de grote grasvelden. Dit altijd in overleg met huurders.
Vindt u dit een inbreuk op uw privacy, dan is het helaas niet mogelijk Molenbosch te huren. Tijdens de afgelopen zomer (2018) is hij onmisbaar geweest. Hij is er ook om u met raad en daad terzijde te staan, indien zich problemen voordoen.
 
LIGGING OPPERVLAKTE TUIN BINNEN.
strandcabine1.jpg
Strandcabines op het strand
aufhausenHuis.png
Het schitterende huis in Aufhausen