TuinIn de tuin is een 'zomers overdekt zwembad. Achter het zwembad is een groot speelveld met o.a. een volleybalnet, pingpongtafel en een trampoline. De Finse 8-persoons sauna plus relax-ruimte (met douche en toilet) treft u aan in de bunker. Bij de bunker staat een groen gedecoreerde, volledig ingerichte, verwarmde en verlichte 8 meter lange stacaravan met douche, WC, slaapkamer met twee bedden (80x2x2.00m), mooie keuken, eethoek, zitkamer, slaapbank. Naast het zwembad bevindt zich ons wellnesscentre met infrarode sauna, fitness � en massage-ruimte. In de tuin en bos staan diverse kunstwerken langs paden opgesteld.

De terrassen rondom het huis hebben elektrische zonneschermen, veel hardhouten en grenen stoelen en banken met bijpassende kussens en tafellakens.  Indien gewenst kunt u gebruik maken van 10 grote parasollen. Groot terras aan breedte kant van zwembad met 10 stoelen en enorme marmeren tafel. De tuin bestaat uit twee grote grasvelden, bloemen-borders, een oprijlaan , een bos en  is op vele punten verlicht. Het is absoluut verboden te voetballen, te golven, te hockeyen of andersoortige sporten uit te oefenen op de grasvelden vanwege de bloemen-borders en vele kunstwerken, die er staan.  Er is een sprinklerinstallatie, maar van huurders wordt verwacht dat zij de bloembakken water geven plus de borders waar de sprinkler niet komt.

Juni 2003 is er een enorme garage verrezen, waarin op de entre- sol een slaapkamer is ingericht. Er staan twee houtskool barbecues en een lava-stenen(gas) barbecue,  afgezien van al het tuingereedschap en drie motor-grasmaaiers.
strandcabine1.jpg
Strandcabines op het strand
aufhausenHuis.png
Het schitterende huis in Aufhausen